Voorjaarsconcert 2020


We Tellen af ! Nog.........

u komt toch ook ?

Agenda

Groot Orkest
Maandag, 20 Mei 2019, 19:45 - 22:15
Repetitie Groot Orkest
Dorpshuis Ilpendam Grote Zaal

Op de maandagavonden repeteert het groot orkest van ilpendams Fanfare in de grote zaal van Dorpshuis Ilpendam. Zowel jong als oud maken muziek met veel plezier. We repeteren niet alleen om onze vaardigheden op peil te houden en te verbeteren. Onze vereniging streeft er naar om regelmatig de samenwerking op te zoeken met andere muzikanten, van klassiek koor tot feestband. Bespeelt u reeds een blaasinstrument, percussie, slagwerk en melodisch slagwerk ? Of wilt u dit leren ? Kom gerust eens langs om te kijken en luisteren. Wie weet is er een klik en bent u ons nieuwe lid.Locatie  Dorpshuis Ilpendam Grote Zaal
Het evenement is -372 dagen geleden gestart

Binnenkort

Geen evenementen

Onze Sponsoren

Uw logo ook op onze website?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Repetities

Repetitie Opleidingsorkest
01 juni 2020
18:30 - 19:45
Grote Zaal Dorpshuis Ilpendam

Repetitie Groot Orkest
01 juni 2020
19:45 - 22:15
Grote Zaal Dorpshuis Ilpendam

Sponsoren | Adverteren

Wilt u ons Sponsoren of Adverteren op onze website cq in de programmaboekjes? Neem dan vrijblijvend contact op met ons secretariaat
----->
Website advertenties kunnen worden doorgelinkt naar uw eigen website of actieaanbieding, daarnaast leveren wij u op verzoek de statistieken op van het aantal keren dat de advertentie op onze website is vertoond, bekeken en het eventueel doorklikken naar uw website of actieaanbieding.

Contactgegevens

Secretariaat :
Ilpendams Fanfare
Dorpsstraat 28
1452PE  Ilpendam
Tel. 020 436 08 84


Bankrekening :
NL45 RABO 0330 2553 39E-mailberichten kunt u
sturen naar :
info @ ilpendamsfanfare.com
(verwijder de spaties !!)

Wist u dat....

Ilpendams Fanfare altijd nieuwe leden kan gebruiken ?

U bent altijd welkom om een keer bij de repetities te kijken en/of met ons mee te spelen ?


U Maat kan worden van Ilpendams Fanfare ?

Als maat krijgt u gratis toegang tot de meeste van onze concerten, en ook het eerste kopje koffie/thee is voor u gratis. Daarnaast steunt u met uw bijdrage onze vereniging.

Copyright

Belangrijk: Alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze website (en alle onderliggende pagina's) aantreft berusten bij Ilpendams Fanfare en/of de genoemde rechthebbenden. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door een bestuurslid in functie van Ilpendams Fanfare.

Member Login